Gratis dakinspectie, ontvang indicatie van de kosten

Dakdekker Elst inschakelen

Op zoek naar een dakdekker in Elst die kan helpen bij het plaatsen of repareren van uw dak. Ook voor specifieke onderdelen van het dak is het mogelijk om onze dakspecialist uit Elst in te schakelen.

Kijk verder op deze pagina om een beeld te krijgen van de werkzaamheden en de kosten  die onze dakdekkers uitvoeren. 

De grootste voordelen om een dakdekker in te schakelen

 • De klus word snel en vakkundig opgepakt
 • gegarandeerd van een waterdichte oplossing
 • Zelf geen gekke stuntent uit halen
 • Op lange termijn er kosten bespaard worden

Nieuw dak aanleggen

Dient er een nieuw dak geplaatst te worden, dan kunnen wij dit op relatief korte termijn realiseren. Echter gaat er een goed onderzoek aan vooraf. Welke wensen zijn er qua uiterlijk en functies van het dak. Wij zijn gespecialiseerd in pannen daken in Elst, maar ook een bitumen of ander plat dak plaatsen wij regelmatig in Elst.

Zoals gezegd is het goed om te kijken naar de diverse mogelijkheden voor het nieuw dak. Dient er een dakraam of lichtkoepel geplaatst te worden. Is er de wens voor het nemen van zonnepanelen? Veel vragen die we graag met u bespreken om zo tot een ‘waterdicht‘ plan te komen!

Dakrenovatie en onderhoud

Heeft u reeds een bestaan dak, maar is deze toe aan een goede opknapbeurt. Dakrenovatie Elst is heel gebruikelijk, oude daken kunnen nieuw leven gegeven worden door een aantal simpele ingrepen.

Ook als het dak nog niet aan vervanging toe is, kan er gekeken worden naar het onderhouden van uw dak. Op deze manier kan de levensduur direct verlengt worden en ziet het dak er nog lang mooi uit.

De termen dakrenovatie en plaatsen van een nieuw dak kunnen dicht bij elkaar liggen. Alles zal bepaald worden door de huidige staat van het dak. Soms kan het beter zijn om het dak in zijn geheel te vervangen. 

Kleine plas op plat dak

Daklekkage in Elst

Voor lekkages hebben wij een speciale spoedservice in het leven geroepen. Het belang van het snel schakelen bij een lekkage is bij ons natuurlijk bekend. Kom direct in contact met ons via onderstaand nummer:

Spoedservice: 085 004 5490

Mochten we de telefoon niet opnemen, probeer dan ons formulier in te vullen: Aanvraag spoedservice

We zullen dan zo snel als mogelijk met een reactie komen en kijken dan graag mee naar een passende oplossing.

Zijn het scheuren in het bitumen of lekt een dakgoot op de naad. Wij kunnen een dakinspectie uitvoeren in Elst om te kijken waar het water vandaan komt. Naast een lek op een plat dak zien wij dit ook geregeld bij verschoven dakpannen of het lood wat niet meer juist aansluit op het dakraam.

Materialen waar we met werken

Er zijn veel mogelijkheden om het dak vorm te geven. Hierbij zit er een groot verschil tussen een hellend en een plat dak. Bekijk onderstaande lijstjes met de opties.

Natuurlijk kunnen wij adviseren over welk materiaal het beste past in uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op en we zullen hier samen naar kijken.

Hellend dak

 • Dakpannen
 • Zinken Dak
 • Rietendak

Plat dak

 • Bitumen
 • EPDM
 • Groendak

Dakgoten

 • Kunststof
 • Zinken
 • Houten bekisting

Wat kost een dakdekker Elst?

De kosten die voor de dakwerkzaamheden gerekend zullen worden hangen af van diverse factoren. Het plaatsen van een volledig nieuw dak of het repareren van een kleine schade is natuurlijk niet met elkaar te vergelijken. Maar het is wel goed om inzicht in de kosten te hebben, daarom raden wij ook altijd aan om meerdere offertes aan te vragen en deze naast elkaar te leggen.

Een prijs van dakrenovatie kan fors verschillen bij dakdekkersbedrijven. Wel is het altijd voordeliger om een dakdekker uit de regio te vinden. De kosten van uw dak in Elst kunnen dus uiteenlopen. Echter is het belangrijk om niet blind te staren op de kosten. Zo hebben wij een aantal punten waar ook aan gedacht dient te worden. Tips op een rij:

 1. Zoek online ook naar referenties van overige klanten
 2. Wees voorzichtig met het doen van een aanbetaling
 3. Vraag altijd naar een factuur en de garanties die bij de werkzaamheden horen
 4. Hoe soepel verloopt de communicatie, dit is ook een indicatie over de professionaliteit

Vervolgens is het aan uzelf om de keuze te maken. Ons laatste advies hierin is om wel altijd op factuur te laten uitvoeren. Het zwart betalen van een klus zal vast goedkoper zijn, helaas hebben ook veel mensen de neus hieraan gestoten.

Kosten dakdekker Elst per uur

Het tarief van een dakdekker in Elst ligt rond de €35 – €45 per uur. Hierbij zijn er nog wel een aantal factoren die de totale prijs zullen bepalen, zoals in de grafiek te zien is, worden de kosten bijna voor de helft bepaald door het materiaal. 

Totale prijs van het dakwerk

Om een goed beeld te krijgen van de totale kosten. Zal er een offerte gemaakt kunnen worden. Hierin staan alle kosten omschreven op basis van het uurtarief en de benodigde materialen.

Natuurlijk proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden, echter werken wij uitsluitend met top kwaliteit materialen.

Dakdekker gezocht, vrijblijvende offerte!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor het dakwerk in Elst. Wij zullen een scherp tarief bieden en komen graag op locatie langs om een goede indicatie te kunnen geven in onze offerte.

Voor allerlei soorten klussen zijn wij in te schakelen en logisch dat hier een budget voor vrijgemaakt is. Wij denken daarom ook graag mee in oplossingen en nemen de verschillende mogelijkheden met elkaar door 

Dakdekkers in de regio

Beuningen | Wijchen | Malden | Cuijk | Groesbeek | Bemmel

Dak laten repareren of vervangen